PROBAJ BESPLATNO - POLITIKA PRIVATNOSTI
PROBAJ BESPLATNO

Vaše lične informacije, kao i podatke koje ostavite u upitnicima, biće korišćeni u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

NADLEŽNA INSTITUCIJA

Institucija nadležna za prikupljanje, obradu i korišćenje ličnih podataka u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je:

Didi&Co. doo Beograd-Vračar
Gospodara Vučića 11
11000 Beograd
e-mail: office@didiandco.com

Cilj ove izjave o privatnosti podataka je da Vam pruži informacije u vezi sa prikupljanjem, obradom i korišćenjem (u daljem tekstu „korišćenje“ ) ličnih podataka. Ovde možete saznati kako da se usprotivite korišćenju vaših ličnih podataka u skladu sa važećim propisima o privatnosti podataka.

PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA

Lični podaci su informacije koje Vas identifikuju, kao što su ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa. Kompanija Didi&Co doo ne prikuplja vaše lične podatke, osim kada ih dobrovoljno dostavite (prijavom u članstvo probaj besplatno tj. registracijom, učestvujete u anketama na profilu, naručujete proizvode iz naše online prodavnice ili tražite informacije, prijavljujete se za newsletter) i date saglasnost za njihovo korišćenje.

Mi čuvamo, koristimo, ili prenosimo Vaše lične podatke uz Vaš pristanak i u meri, u pogledu sadržaja i vremena, koja je potrebna u svakom pojedinačnom slučaju, na primer, da bismo odgovorili na Vaša pitanja ili rešili upite, da bismo Vas obavestili putem newsletter-a za sve bitne novosti i Vaše rezultate u pogledu ostvarenih poena i isporuke probaj besplatno kutije i drugih proizvoda (naručenih ili ostvarenih u okviru probaj besplatno članstva).

U skladu sa tim može biti potrebno da kompanija Didi&Co. doo dostavi lične podatke eksternim pružaocima usluga koji dodatno obrađuju podatke. Pružaoci usluga mogu, na primer, biti angažovani za isporuku robe ili za nagradne igre koji su u obavezi da obrađuju lične podatke u skladu sa našim uputstvima i u skladu sa ovim obaveštenjem o zaštiti podataka. Vaši lični podaci neće biti prosleđeni trećem licu bez Vaše saglasnosti, a isključivo našim partnerima sa kojima potpisujemo Ugovor o poverljivosti i uključeni su u dostavu probaj besplatno kutije i proizvoda poručenih preko naše online prodavnice.

Za bilo koji drugi prenos Vaših ličnih podataka, na primer prenos podataka za prijavljivanje sa naših sajtova na sajt brenda predstavljenih proizvoda, društvene mreže treće strane ili veb servis kao što je Facebook ili Twitter, potrebna je Vaša izričita saglasnost. Vaša aktivnost na sajtovima eksternih kompanija, linkovani preko našeg sajta, je isključivo Vaša nadležnost i podleže politici privatnosti i pravilima učestvovanja tih sajtova.

Kompanija Didi&Co. Doo garantuje da neće prodati ili iznajmiti Vaše lične podatke trećoj strani. Međutim, možda ćemo biti u obavezi da objavimo podatke o vama ako nas na to obavezuje zakon ili po nalogu Suda.

Naše usluge koristite potpuno dobrovoljno i zato ćemo prikupiti, obraditi i distribuirati Vaše lične informacija u skladu sa ovom Politikom i uz Vaš pristanak. Ova dobrovoljna data saglasnost može da se opozove samo ukoliko obrišete sopstveni profil (isključivo bez retroaktivnog dejstva) ili nam pošaljete opoziv saglasnosti za korisnički nalog putem e-mail-a: korisnici@probajbesplatno.rs

Naš cilj je da Vaše članstvo bude prijatno iskustvo.


INFORMACIJE KOJE DOBIJAMO OD VAS

Svojom registracijom Vi dobrovoljno dajete lične informacije (ime, prezime, adresu, telefonski broj, e-poštu) koja potvrđuje Vaš identitet, i koja se čuva s naše strane.

Na osnovu drugih informacija u okviru označenih kategorija (poput vaše profesije, kupovnih navika, omiljenih brendova i proizvoda i slično) i evaluacionih upitnika za ocenu poslatih uzoraka, namenjene su definisanju Vašeg profila kako biste bili odabrani za slanje proizvoda koji odgovaraju Vašim interesovanjima i potrebama. Ovi podaci iz odgovora na upitnike čuvaju se odvojeno od svih kontakt detalja i podataka o profilima naših članova.

Vašim učešćem u istraživanju, sakupljamo Vaše odgovore, kombinujemo ih sa odgovorima drugih učesnika i dostavljamo rezultate našim klijentima, i to samo odgovore na upitnike na način koji ne dozvoljava identifikaciju članova. Pored toga, Vaše odgovore dostavljamo u statističkoj formi, te ne postoji način prezentovanja ličnih podataka.

Na primer, pri kreiranju pomenute statističke forme, možemo koristiti deo podataka profila članova panela u anonimnom obliku statističkih podataka, kao što su pol, starosna grupa i distribucija uzoraka po geo zoni (na osnovu poštanskog broja). Tako na primer, možemo da obavesti klijenta koji procenat od svih muškaraca i žena je u datoj starosnoj grupi i geo zoni odgovorilo na određena pitanja u evaluaciji uzoraka. Pri svim analizama i obradi odgovora iz upitnika, klijenti ne dobijaju nikakve lične informacije o našim članovima.

Svi Vaši lični podaci, prikupljeni na našem sajtu su obrađivani i čuvani isključivo od strane probaj besplatno sistema (kompanije Didi&Co. doo) i koristiće se u svrhu istraživanja tržišta i aktivnostima koja ta istraživanja podrazumevaju, slanje obaveštenja, uzoraka i poručenih proizvoda isključivo pod brendom probaj besplatno .


KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE

Ako ste član probaj besplatno, Vaše lične podatke skladištimo u našoj bazi podataka. Vaše lične informacije ne otkrivamo našim klijentima, pa oni neće moći da sa Vama direktno stupaju u kontakt.

Koristimo Vašu ličnu informaciju za vezu s Vama, Vašem domaćinstvu i njegovim članovima, kako bismo utvrdili koji uzorak ili proizvod bi Vama najviše koristio, odnosno da bismo formirali vaš profil za onlajn upitnike. Molimo Vas da uneti podaci budu tačni kako biste dobili probaj besplatno kutiju sa uzorcima/proizvodima koji odgovaraju Vašem profilu. Tako, na primer, ukoliko Vaša ishrana podrazumeva namirnice bez glutena, u probaj besplatno kutiji nećete dobiti namirnice koje sadrže gluten.

Koristimo Vašu e-poštu, kako bismo Vas obavestili o uspešnoj registraciji, kada možete očekivati Vašu probaj besplatno kutiju, da bismo Vas obavestili da su upitnici (evaluacije) o proizvodima koje Ste probali spremni za popunjavanje, kao i da Vas obavestimo o novostima vezanim za probaj besplatno.

Koristimo Vaše ime, broj telefona i adresu, kako bismo Vam poslali osvojene nagrade učešćem u našem programu i istraživanju, ali i proizvode poručene preko online prodavnice. Tačnost informacija o Vašoj adresi i broju telefona je od velike važnosti.

Koristimo informacije dobijene putem upitnika, za analiziranje rezultata. Tako, na primer, možemo zaključiti koje učešće u anketama imaju žene, a koji muškarci; uporediti rezultate urbane i ruralne sredine i sl.

Možemo koristiti informacije kao što su e-pošta, datum registracije, u cilju provere autentičnosti na našem spisku e-pošti.

Napomena: U izuzetnim situacijama, ako je to neophodno i u skladu sa pravnim postupkom ili sudskom naredbom, a u cilju istrage, prevencije ili delovanja protiv nelegalnih aktivnosti, sumnje na prevaru ili pod potencijalnim pretnjama telesne bezbednosti svih osoba, prekršaja korišćenja ili po zahtevu na osnovu zakona Vaša lična informacija može biti dostavljena trećem licu. U skladu sa zakonom ćete biti obavešteni!

probaj besplatno tim će sa Vama komunicirati:
1. U vezi sa Vašim članstvom
2. Radi poziva za ažuriranjem Vaših podataka u određenom vremenskom periodu
3. U vezi sa slanjem probaj besplatno kutije
4. Pozivajući Vas na evaluacije proizvoda/uzoraka
5. U slučaju promena u Politici privatnosti i njenom usklađivanju sa zakonom
6. U vezi sa članstvom eksperata i drugim loyalty programima probaj besplatno
7. U slučaju promene Uslova korišćenja
8. Za interne svrhe, kao što je kontrola kvaliteta, poboljšanje učinka i efikasnosti probaj besplatno sajta i administracija sistema
9. Newsletter i druga obaveštenja promotivne prirode - članovi imaju pravo da odbiju da prime ovakvu komunikaciju u svakom trenutku koristeći opciju „Unsubscribe“ u e-pošti. Ova mogućnost odbijanja, međutim, ne odnosi se na važne informacije koje članovi treba da dobiju, kao što je promena uslova i politika korišćenja, važne informacije o poenima i pristizanju probaj besplatno kutije i sve druge informacije koje nisu promotivne prirode
10. U svrhu otkrivanja prevare, potvrda identiteta ili kontakt detalje radi potvrde i / ili prevenciju
11. U skladu sa određenim zakonskim obavezama, uključujući, ali ne ograničavajući se na poreske obaveze
12. U druge svrhe uz saglasnost članova


LICA MLAĐA OD 15 GODINA

probaj besplatno ne sakuplja lične Informacije od lica koja su mlađa od 15 godina, osim uz izričitu saglasnost njihovih roditelja/staratelja. Mi ohrabrujemo roditelje/staratelje lica ispod 16 godina da redovno proveravaju i kontrolišu svoju decu pri upotrebi interneta.

U probaj besplatno kutiji mogu se naći proizvodi za lica mlađa od 15 godina, ali isključivo po zahtevu roditelja.

Redovnim kontrolama i proverama unetih podataka, potvrđujemo Vaš identitet i adresu. Ukoliko utvrdimo lažne i netačne informacije, imamo pravo da prekinemo Vaše članstvo.ZAŠTITA VAŠIH INFORMACIJA

Zaštita svake vrste informacija dobijenih od strane posetilaca i probaj besplatno članova, na našoj stranici je od izuzetne važnosti za nas. Uveravamo Vas, da smo potpuno posvećeni zaštiti bezbednosti svih dobijenih podataka i preduzeli smo neophodne mere sigurnosti za sprečavanje gubitaka, zloupotrebe ili izmene Vaših informacija.

Nažalost, ni jedan transfer podataka na Internetu ne može da garantuje potpunu sigurnost. Zbog te činjenice, probaj besplatno ne može da garantuje potpunu sigurnost celokupne informacije, koju nam šaljete, zato svojom saglasnošću preuzimate i taj rizik. Posle dobijanja Vaših podataka, činimo sve što je u našoj moći kako bismo obezbedili zaštitu iste.


KORIŠĆENJE KOLAČIĆA I LOG FAJLOVA

probajbesplatno.rs ne sakuplja kolačiće i log faljlove koji koji čuvaju Vašu IP adresu i prte aktivnosti na našem sajtu.

NAŠ NEWS LETTER I VAŽA OBAVEŠTENJA

Mi nećemo zatrpavati Vaš Inbox, zato ćete od nas dobiti e-poštu samo u sledećim situacijama:

1. Kao potvrdu registracije, svaki novi član, dobiće mail koji je automatski generisan.
2. Obaveštenje o nepotpunoj registraciji i smernicama za završetak i odustajanje od registracije.
3. Obavestićemo Vas putem e-pošte kada Vaša probaj besplatno kutija bude poslata, kako biste znali kada je možete očekivati, kao i koji su dalji koraci: kada će Vam biti dostupne online evaluacije poslatih proizvoda/uzoraka, za koji period bi trebalo da popunite evaluacije poslatih proizvoda/uzoraka, koliko poena i na koje sve načine ih možete osvojiti, ali i dodatne trenutne pogodnosti i informacije.
4. Šaljemo mail obaveštenja članovima koji su postali naš ekspert uz dodatne informacije u vezi sa tim članstvom i ostvarenim pogodnostima.
5. Poslaćemo mail članovima o novostima u okviru probaj besplatno sistema.
6. Poslaćemo Vam čestitku povodom praznika i rođendana.
7. Dobićete potvrdu o zameni Vaših poena za proizvode u online prodavnici za ekspete, zajedno sa podacima o isporuci.
8. Kada budete kontaktirali naš korisnički servis, odgovor možete dobiti putem maila ili telefona, u zavisnosti koja vam opcija više odgovara.
9. Poslaćemo Vam mail i ukoliko budemo imali priliku da Vam ponudimo neke dodatne, promotivne akcije i vanredne pogodnosti, koje odgovaraju Vašem profilu. Od prijema ovakvih poruka, imate pravo da odustanete u bilo kom trenutku, izborom opcije Unsubscribe koja je uključena u svaku ovakvu poruku. Ova opcija nije dostupna u ostalim, gore navedenim situacijama, kada je komunikacija od važnosti za Vaše članstvo u probaj besplatno.

VEZA KA DRUGIM INTERNET SRANICAMA

Veb strana probaj besplatno sadrži veze ka drugim internet stranicama (stranicama proizvođača proizvoda koji su Vam poslati u probaj besplatno kutiji, stranicama sa video sadržajem, blogovima i drugim promotivnim sadržajem). Ove internet stranice mogu imati drugačiju politiku privatnosti i uslove korišćenja od naših, mi nismo odgovorni za Politiku privatnosti, praksu ili sadržaj veb lokacija na koje se odnose linkovi. Probaj besplatno članovi treba uvek da pregledaju informacije o privatnosti na sajtovima koje posećuju, sledeći linkove sa ove veb stranice. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj i praksu ovih internet stranica.

Vidžet-i za društvene medije

Veb strana probaj besplatno uključuje funkcije društvenih medija kao što je dugme Like i dugme Share za deljenje. Ove funkcije mogu sakupljati podatke o IP adresi, informacije o tome koja stranica na sajtu probaj besplatno je posećena, i mogu da čuvaju kolačiće („cookies“) kako bi ova funkcija omogućila ispravan rad. Funkcije društvenih medija i vidžete hostuju se ili preko treće strane ili direktno sa sajta. Interakciju između naših članova i ovih funkcionalnosti je regulisana Politikom privatnosti kompanije koja ih pruža.

„Plugins“ (dodaci) za društvene mreže

Dodaci za društvene mreže („plugin-ovi“) se upotrebljavaju na našoj veb stranicama, naročito Facebook dugme „Podeli“ ili „Podeli s prijateljima“, pri čemu veb sajtom facebook.com upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dablin 2, Irska, je odgovoran za Facebook.com u Evropi. Ovi dodaci su obično označeni logotipima Facebook-a i drugih društvenih mreža pod nadležnošću Facebook Inc..

Iz razloga vezanih za privatnost podataka, odlučili smo da našem veb sajtu ne koristimo neposredne dodatke za društvene mreže. Umesto toga, upotrebljavamo tzv. „Shariff“ rešenje. Pomoću Shariffa, u mogućnosti smo da odredimo kada i da li će se uopšte podaci slati operatoru konkretne društvene mreže. Iz tog razloga, nema automatskog prenosa podataka društvenim mrežama kao što su Facebook, Google+, Twitter ili Pinterest kada jednom pristupite našim internet stranicama. Podaci će se prenositi društvenim mrežama samo ukoliko sami kliknete na određeno dugme društvene mreže ((npr. „Prosledi dalje“, „Podeli“ ili „Podeli s prijateljima“). U tom slučaju, Vaš internet pretraživač uspostavlja vezu sa serverima konkretne društvene mreže. Klikom na konkretno dugme pristajete da Vaš internet pretraživač stvori vezu sa serverima odgovarajućih društvenih mreža i da prenosi podatke o korišćenju operatoru konkretne društvene mreže i obrnuto. Mi nemamo nikakvu kontrolu nad prirodom i obimom podataka koji tada prikupljaju društvene mreže.

Operatori društvenih mreža skladište podatke prikupljene o Vama u obliku korisničkog profila i upotrebljavaju ih u svrhu oglašavanja, istraživanja tržišta i/ili dizajniranja svojih internet stranica na osnovu potražnje. Takva vrsta obrade sprovodi se naročito (takođe i za neprijavljene članove) za prikazivanje oglašavanja na osnovu potražnje, kao i radi informisanja ostalih korisnika društvene mreže o Vašim aktivnostima na našim internet stranicama.

Imate pravo da prigovorite stvaranju takvih korisničkih profila, s tim da morate da kontaktirate pružaoce konkretnog dodatka za društvene mreže kako biste ostvarili ovo pravo.

Pomoću tih dodataka, pružamo priliku interakcije s društvenim mrežama i ostalim korisnicima, tako da možemo da poboljšamo našu ponudu i učinimo je zanimljivijom za Vas kao našeg korisnika. Podaci se prenose bez obzira na to da li imate nalog kod konkretnog pružaoca dodatka i jeste li prijavljeni tamo. Ako ste prijavljeni kod konkretnog pružaoca dodatka, Vaši podaci koje smo prikupili će biti prosleđeni direktno Vašem postojećem nalogu kod pružaoca dodatka. Ako kliknete na neko od pomenutih dugmadi za aktivaciju i povežete se sa internet stranicom, pružalac dodatka takođe će sačuvati ove informacije u Vašem korisničkom nalogu i podeliti ih javno s Vašim kontaktima.
Ovo snimanje podataka možete sprečiti ukoliko se redovno odjavljujete nakon upotrebe društvene mreže, a pre aktiviranja dugmeta.

Za više informacija o svrsi i obimu prikupljanja podataka i njihove dalje obrade od strane pružaoca dodatka, potrebno je da pogledate politike privatnosti pružalaca koji su navedeni ispod.

1) Facebook Inc. 1601 S California Ave, Palo Alto, Kalifornija 94304, SAD;
http://www.facebook.com/policy.php.
Preporučujemo i ove likove:
http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications
http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo.
Facebook je obuhvaćen sporazumom EU-SAD Štit privatnosti (Privacy Shield), o tome možete više pronaći na ovom linku https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

2) Google Inc. 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, Kalifornija 94043, SAD;
https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de.
Google je obuhvaćen sporazumom EU-SAD Štit privatnosti (Privacy Shield), o tome možete više pronaći na ovom linku https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Analitika internet stranica (Google Analytics)

Ovaj veb sajt koristi Google Analytics, servis kompanije „Google“ za analizu internet stranica. Google Analytics upotrebljava specifičnu vrstu kolačića koji se skladišti na Vašem kompjuteru i omogućava analizu Vašeg korišćenja našeg veb sajta. Informacije o Vašem korišćenju ovih internet stranica, a koje se generišu putem kolačića, obično se šalju na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo se čuvaju.

Želeli bismo da naglasimo da je primena Google Analytics proširena na ovom veb sajtu kako bi uključila i kod „gat.anonymizeIp();“ kako bi se obezbedilo anonimno snimanje IP adresa (takozvano IP maskiranje). Zbog anonimizacije IP adrese na ovom veb sajtu, Vašu IP adresu Google skraćuje na teritoriji Evropske unije i država članica Evropske ekonomske zone. Samo u izuzetnim slučajevima se cela IP adresa šalje na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo se skraćuje. Google je obuhvaćen EU-SAD sporazumom Štit privatnosti (Privacy Shield) (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework)
Google upotrebljava ove informacije u naše ime kako bi analizirao Vašu upotrebu ovog veb sajta sa svrhom sastavljanja izveštaja o aktivnostima na ovom veb sajtu i kako bi pružio dodatne usluge u vezi sa korišćenjem internet stranica i interneta. Radi ostvarenja ove svrhe, Google može takođe da prenese te informacije dole-navedenim trećim licima. IP adresa koju vaš internet pretraživač šalje ne spaja se u kontekstu usluge Google Analytics-a sa ostalim podacima Google-a.
Možete da onemogućite skladištenje kolačića određenim podešavanjem pomoću softvera Vašeg internet pretraživača. Osim toga, možete onemogućiti Google-u da snima podatke koji se odnose na Vašu upotrebu veb sajta, koje je kolačić generisao (što uključuje i IP adresu) i da obrađuje ove podatke, i to preuzimanjem i instaliranjem dodataka (plug-ins) internet pretraživača koji su dostupni na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Podaci o trećim licima: Google Dublin, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dablin 4, Irska, Fax: +353 (1) 436 1001.
Uslovi pružanja usluge Google Analytics: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html,
Google-ova Pravila privatnosti: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Ovaj veb sajt koristi Google Analytics za analizu protoka posetilaca nezavisno od vrste uređaja, i to na osnovu korisničkog identifikacionog broja (ID). Možete da onemogućite praćenje Vašeg korišenja više uređaja na Vašem Google nalogu u delu „Moje informacije“ („My information“), „Lični podaci“ („Personal information“).
Imajte na umu da u tom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije vezane za web lokaciju. Maksimalni rok čuvanja podataka: do 26 meseci.

Ovi kolačići omogućavaju našem veb sajtu da sačuva već dostavljene informacije (kao što su registrovano ime) pa Vam mogu ponuditi poboljšane i personalizovane funkcije na osnovu tih informacija. Ovi kolačići prikupljaju i pohranjuju samo anonimne podatke i ne prate Vaša kretanja na drugim veb sajtovima. Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako se naša veb stranica upotrebljava, a u cilju da se poboljša njihova atraktivnost, sadržaj i funkcionalnost. Ovi kolačići nam pomažu, na primer, kako bismo utvrdili jesu li i koje stranice našeg veb sajta posećivane, te za koje su korisnici sadržaja posebno zainteresovani. Posebno beležimo broj poseta veb sajtu, broj posećenih stranica veb sajta, vreme provedeno na našem veb sajtu, redosled posećenih stranica, koji su Vas pretraženi pojmovi doveli do nas, geo zona iz koje se pristupa i udeo mobilnih uređaja koji pristupaju našim internet stranicama. Takođe, beležimo kretanja, klikove i listanja pomoću kompjuterskog miša kako bismo razumeli koja su područja našeg veb sajta od posebnog interesa za korisnike. Zahvaljujući navedenom, možemo da prilagodimo sadržaj našeg veb sajta prema potrebama naših članova i posetila i da optimizujemo našu ponudu i sadržaj. IP adresa Vašeg kompjutera prenesena iz tehničkih razloga automatski postaje anonimna i ne dopušta da donosimo zaključke o pojedinačnom korisniku.
Trajanje kolačića: do 12 meseci (ovo se odnosi samo na kolačiće koji su povezani sa Google Analitics). Maksimalni rok čuvanja podataka: do 26 meseci.

Ako ste saglasni sa upotrebom funkcija oglašavanja putem usluge Google Analytics, ovaj veb sajt će, osim standardnih funkcija, koristiti proširene funkcije usluge Google Analytics. Funkcije oglašavanja usluge Google Analytics implementirane na ovoj web lokaciji uključuju demografske podatke usluge Google Analytics i izveštavanje o interesovanjima posetilaca ovog veb sajta. Zajedno koristimo kolačiće prve strane (npr. Kolačići Google Analytics-a) kako bismo u anonimnom obliku ocenili demografske karakteristike i interesovanja posetilaca našeg veb sajta. Koristimo ove informacije kako bismo isključivo poboljšali naš veb sajt.

Možete da sprečite učešće u ovom postupku praćenja na različite načine:
a) podešavanjem softvera internet pretraživača u skladu sa tim
b) putem postavki Google oglasa na https://www.google.com/ads/preferences/?hl=hrPROMENE U POLITICI PRIVATNOSTI

Probaj besplatno zadržava pravo da izmeni ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. U tom slučaju ćete biti unapred obavešteni na ovoj stranici, putem e-pošteili zvaničnog obaveštenja na našem sajtu. Nastavak korišćenja sajta nakon izmena Politike privatnosti i obaveštenja o istom, podrazumeva da prihvatate ove izmene.

PREKID ČLANSTVA

Ukoliko iz nekog razloga ne želite da budete član probaj besplatno, možete zatražiti da Vaši podaci budu uklonjeni sa spiska aktivnih članova i to na sledeće načine:

1. U okviru opcije Pomoć u okviru Vašeg profila. Pronađite opciju Zatvori profil
2. Slanjem maila na adresu: korisnici@probajbesplatno.com

Prekid članstva, ne znači i brisanje Vaših podataka retroaktivno, odnosno podatke koje ste uneli tokom perioda trajanja Vaše saglasnosti.

U skladu sa GDPR regulativom, u svakom trenutku možete zatražiti kopiju Vaših podataka slanjem upita na mail korisnici@probajbesplatno.com

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi sa Politikom privatnosti, Ulovima korišćenja i drugo, možete nas kontaktirati putem kontakt podataka navedenih na početku ove Politike privatnosti.