Da li su uzorci zaista besplatni?

DA!

Uzorke određenih proizvoda biramo za tebe, prema tvojim potrebama i željama, šaljemo ih na tvoju kućnu adresu u probaj besplatno kutiju (pb kutija) potpuno besplatno, bez troškova isporuke i drugih sakrivenih troškova. Takođe, tvoja prijava i registracija su potpuno besplatne. Sve što treba je da se malo strpiš dok kutija stigne do tvog praga i onda možeš da uživaš u iznenađenjima koje smo u probaj besplatno kutiju upakovali baš za tebe.

I da, ne radi se samo jednoj probaj besplatno kutiji, možeš ih dobiti više! Svi sa velikim nesrpljenjem očekujemo da PRVA probaj besplatno kutija krene ka našim članovima! Ako i ti želiš da budeš među njima, povećaj šanse da ona stigne baš na tvoj prag popunjavanjem kratkog upitnika… Dakle, trk na registraciju!

I ne samo to! Nagrađujemo te probaj besplatno poenima kada oceniš uzorke i podeliš sa nama svoje iskustvo sa uzorcima proizvoda koje smo ti poslali. Nama je tvoje mišljenje važno i zato ga nagrađujemo poenima koje možeš da biraš kako ćeš da iskoristiš.

Poene možeš skupljati i na druge načine. Kako ih sakupiti i šta sve možeš sa njima pročitaj u ovom tekstu:
Probaj.Oceni.Odaberi.Uštedi.

Komentar

Nema niti jednog komentara za ovu objavu. Budi prvi.

Ostavi komentar