Kako do PRVE pb kutije?

Zaista lako! Potrebno je da se registruješ i da popuniš kratak upitnik o sebi, za to je potrebno manje od 7 minuta.

Bitno je da naglasimo da probaj besplatno kutiju možeš dobiti samo ako je tvoja registracija završena. Verifikovana mail adresa? Odabrane kategorije i popunjeni upitnici odabranih kategorija? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja potvrdna sve što sada treba da radiš je da sačekaš svoju prvu probaj besplatno kutiju, kreiranu po tebi. I mi jedva čekamo da je pošaljemo!

Nakon što su tvoji odgovori uneti, naši mrmoti kreću u akciju. To znači da, recimo, ako si pri registraciji izabrao/izabrala kategoriju “Hrana i piće” i u odgovorima o načinu ishrane izabrala/izabrao odgovor “Praktikujem vegansku ishranu”, u probaj besplatno kutiji neće biti uzoraka prehrambenih proizvoda koji nisu pogodni za vegane.

Želimo da dobiješ uzorke proizvoda koji će ti olakšati izbor pri narednoj kupovini, izboru današnjeg obroka, izboru kozmetike i koji će se uklopiti u tvoj životni stil. Takođe, želimo da probaj besplatno bude mesto na kojem ćeš moći da saznaš sve što te zanima o novim i proizvodima koje nisi probao/probala.

Dok mi biramo proizvode za tebe, molimo te za malo stpljenja…  vrlo brzo stiže pb kutija za tebe 🙂

probaj besplatno kutija stiže perodično, različitog je sadržaja i dolazi o onih članova kojima trenutno ostupni uzorci odgovaraju na osnovu popunjenog uitnika pri registraciji.

U međuvremenu, zaprati nas na društvenim mrežama, proveravaj newsletter i bićeš u toku sa svim novostima i dolazećim probaj besplatno kutijama.

Nemoj da zaboraviš ni na poene, oni ti donose i VIP članstvo – članstvo eksperta i druge beneficije. Ovde možeš saznati više o njima: Sve o probaj besplatno poenima

 

Ukoliko želiš da proveriš da li je probaj besplatno kutija zaista besplatna, pročitaj ovaj kratak tekst:

 

Ako treba da ti navedemo još koji razlog da se pridružiš našim ekspertima, treba da znaš i ovo: Čak 97,5% reklo je “DA” za probaj besplatno!

Probaj. Oceni. Odaberi. Uštedi.

 

13 Komentari

 • Divno,probala bih puno toga i ocenila proizvode verovatno i koristila
 • saraa
  ja sam prosto odusevljena ovimmm, stvarno bih volela da mnogo ljudi cuje za vas
  • probaj besplatno
   Draga Saraa, hvala na komentaru i utiscima! :)
 • Lidija1973
  Registrovala sam se...ideja je vise nego odlicna..jedva cekam da vidim kako sve to funkcionise...🥰🥰🥰...
 • Daliborka Ignjatic
  Registrovala sam se ,nadam se da cu dobiti kutiju proizvoda za testiranje,i postajem veran saradnik
 • Marinche
  U vremenu kada je već skoro sve izmišljeno, teško je smisliti nešto novo!!! Svaka čast na ideji i hrabrosti za plasiranje iste! 👏👏👏
  • probaj besplatno
   Hvala :)
 • Igor
  Obožavam ovakve stvari i super je kada cenite mišljenje. Ukoliko je sve ovako kako kažete, svaka čast. Očekujem da i će u nekom doglednom vremenu i stići kutija. Pozdrav!
 • Tamara
  Ne mogu da verujem da ovakav sajt postoji, danima pokusavam da dodjem do uzoraka tonirane kreme za svetlu,mesovitu kozu sa zastitnim faktorom za sunce i ne polazi mi za rukom.Nadam se da cu uz pomoc vaseg sajta uspeti da probam i pronadjem kremu za kozu.
 • Tatjana
  Kreativna ideja :D Malo mi je zbunjujuće na kom principu i kad se dobijaju kutije,ali nadam se da ću dobiti da se uverim da funkcioniše i kako.
 • Marija
  Zaista za svaku pohvalu, pogotovo nama koji bismo i kupili nešto, a nismo sigurni da li će nam se taj proizvod svideti. Imate moju podršku i samo tako nastavite. Svaka čast. 🎁
 • Kristina
  Jako lepa ideja,jako korisno i mnogo znaci. Ja sam odusevljena. Registrovala sam se,popunila upitnik ❤️❤️ Jedva cekam da vidim kako sve funkcionise. 😊❤️ Hvala vam puno ❤️🥰
 • Ovo je sjajno! Bravo! Volela bih da sa vama podelim utiske🥰

Ostavi komentar